On aika kirjoittaa pitkän tauon jälkeen. Paljon on ehtinyt elämässäni tapahtua: irtipäästämistä ja uuden luomista. Viimeisen puolen vuoden aikana olen vaihtanut työpaikkaa, käynyt läpi veljeni kuoleman, hakenut avioeroa, muuttanut asumaan yksin, kokenut pikarakastumisen ja siitä seuranneen pettymyksen... ja purkanut lukemattoman kirjon tunteita ja vanhaa sisälle patoutunutta taakkaa. Olen tavannut paljon uusia ihmisiä ja elämääni on tullut ihania uusia ystäviä, jotka ovat tukeneet henkistä tietäni.

Entistä selkeämmäksi on tullut se, että haluan tehdä parantamistyötä muodossa tai toisessa. Nyt tuon muodon etsiminen on lähtenyt voimakkaammin liikkeelle, sillä viime viikonloppuna aloitin puoli vuotta kestävän ENERGIAHOITAMISEN KURSSIN. Minusta on siis tulossa intuitiivinen parantaja :) Kurssin aikana on tarkoitus löytää oma tapa tehdä hoitoja, mutta samalla se on myös sisäinen puhditumisprosessi sekä matka syvälle itseen. Purkamalla kaiken negatiivisen itsestäni, teen tilaa rakkaudelle ja sitä kautta voin paremmin toimia kanavana ja välittää rakkautta eteenpäin. En muista koskaan olleeni innostuneempi mistään aiemmin. Jännityksellä odotan mitä tuleva syksy ja talvi tuo.

Kaunista syksyä kaikille lukijoille

Tässä vielä viestiä enkeleiltä:

Henkisen Lain mukaan voit saada kaikki mitä sydämesi haluaa.
Jos kuitenkin onnellisuutesi, varmuuden- tai voimantunteesi riippuu jostain ihmisestä tai asiasta elämässäsi, silloin olet kuin vangittu ketjulla joka sitoo sinut alemmalle värähtelytasolle
ja pitää sinut juuttuneena paikallesi. Ohjauksesi on pyytää enkeleitäsi auttamaan sinua katkaisemaan ketjut jotka sitovat sinua ihmiseen, asiaan tai tilanteeseen. Kun kaikki kiinnittyneisyydet on irrotettu, et ole kenenkään manipuloitavana.
Vapauta oma henkesi ja myös muiden.